Rreth Nesh | Gateri

Rreth Nesh


Gateri ofron një seri të produkteve si: Dhoma, Shkallë, Kuzhina, Tavolina, Dyer Dritare, Karrika, Veranda etj.

Gateri është një ndër kompanitë më të mëdha prodhuese të industrisë së drurit në Kosovë. Kompania është themeluar në vitin 1991 nga vellëzerit Abdullahu , ku së pari filloi veprimtarinë e saj në prodhimin e dyerve dhe dritareve nga druri. Pas implementimit të suksesshëm të projektit, kompania zgjeroi aktivitetet e prodhimit në produkte tjera nga druri. Sot produktet nga Gateri janë me standardet me të larta për siguri . Gateri është ndër Top Kompanitë në përpunimin e drurit. Prodhimet nga Gateri janë të një dizajni kreativ dhe original që rezultojnë në dukje të mirë vizuele dhe këto ja shtojnë vlerën këtyre produkteve.

Ne kemi ofruar një kualitet dhe përformancë të lartë të produkteve tona dhe si rezultat produktet dhe shërbimet tona janë vlerësuar lartë nga të gjithë klientët.

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Gateri 2017

Dizajnuar dhe zhvilluar: SPINP Agency